Изневярата на един телефон
(септември, 2013)
Тази пуста карта памет
в несесера си стои.
"Намери минутка време
и вземи я постави!"
Време тъй и не намерих
мислех "к'во ще промени",
андроида си го бива
и не ще му 'натежи'.
Цели две години време
в две секунди пропилях...
Снимки. Бележки. Контакти
по бизнес или за думи сладки.
Уффф, глава ме заболя!
Бяха просто без цена!
И отварям несесера -
картата все там 'лежи'.
За по-кратко от минута -
телефонът на боклука...
© Марияна В All rights reserved.