Mar 3, 2013, 9:50 AM

Изпих... 

  Poetry » Love
839 0 15

Изпих вината.

Не остана капчица

на дъното на спомена.

Под сянката

на стари рани

пияна се премята болката.

 

И морни сънища

отново викат те.

И неродени рими те целуват.

И все по-силно,

все по-силно искам те

и все по-топла се събужда музата.

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??