Feb 22, 2024, 4:26 PM

Израстване 

  Poetry » Phylosophy
191 2 0

Трай,
има край,
ще бъде рай!
Ти себе си познай!

© Добромир Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??