Oct 23, 2022, 8:28 AM

Израстване 

  Poetry » Phylosophy
545 3 6

С първия дъх,

подарен ни от Бог,

с майчината прегръдка,

с първия изгрев,

небесен пастрок,

с първото ни завръщане...

Всичко това е 

безценен урок,

учим се да обичаме...

Всяка секунда

от този живот

в нещо значимо се вричаме.

Как да протегнем ръце,

да погалим деня,

да му се усмихнем,

всичко е някакъв период.

Даваш и взимаш,

това е реликвата...

Целият свят се събира в сърцето,

само когато сме истински...

 

 

Деси Цветкова

 

© Daisy Tsvete All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??