Apr 15, 2019, 1:23 AM  

Изречено с... любов! 

  Poetry » Phylosophy
588 1 8

Любовта не е само любов,
тя е светла човешка проява.
Ражда смисъл - човешки живот,
в сърцето уют тя създава!

 

Любовта не е само любов,
тя е нужда върховна, трамплин
към духовното, връзка с Бог,
а понякога много боли...

 

Любовта не е само любов,
тя ни носи горчива наслада!
И без нея светът е жесток,
а със нея е трижди по-сладък!

 

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??