Aug 30, 2011, 10:14 PM

Изрони тъгата... 

  Poetry
725 0 17

Изрони тъгата на трохи,

под прозореца на радостта хвърли я...

Гълъбите-мисли нахрани!

Болката без болка скрий я!

 

Заключи вратата на страха

и тръгни по стъпките на риска!

И в най-тъмното ще видиш светлина -

ако много, ако силно искаш!

 

Вярата до дъно я изпий!

С истината завържи лъжата!

И най-малките съмнения изтрий,

и пази цвета на свободата!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??