Apr 4, 2019, 9:33 AM  

Изтичащо 

  Poetry
503 0 0

... И те чакам в своя си облачен път, 

който мокро надвисва над мене.

Не от облак обаче се стича дъждът, 

от очите прелива. Студен е!

 

И се спуща на струйки, превръща се в лед. 

Аз треперя с премръзнали мисли. 

Ти дъхна върху ми частица от теб, 

разтопи леда, злото разчисти. 

 

Дъгата постла ми, зави ме с любов,

студът в мен прокуди далече, 

заплашвайки го, че за мен си готов 

да го стоплиш. И обич потече! 

© Мария Божкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??