Oct 27, 2009, 11:17 AM

Изтощена от спомени 

  Poetry
371 0 1

Стоя изтощена от спомени,

тежащи на мойта душа

и рисувам с четка от горести

своята нова тъга.


Струни на черна цигулка

в мелодия жална трептят

и свирят те песен за двама -

далечна и нежна сега.


Тя извиква мечти спотаени,

напомня за минали дни,

мислите мои сеща понятно

за твойте блстящи очи.


Гласa ти аз чувам чрез нея,

плахо и тихо кори ме и тя,

че аз слушам в ума си все нея,

а твоите думи май пак не разбрах...

© Цвет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??