Feb 10, 2010, 11:32 PM

Изведнъж си помислих, ти какво си помисли... 

  Poetry » Humour
819 0 7

Изведнъж си помислих, че ти мислиш, че аз
съм помислил, че мислиш да съм с теб тази нощ;
ти помисли, гасейки догорелия фас,
че бих бил идиот, ако мисля го още.

Аз си мислех, че ти си помисли това,
но си мисля, че, всъщност, аз си мисля така,
а че правилно мисля със „онази” глава,
че помисли си, зная, ти със чаша в ръка.

Аз си мислех, че ти мислиш грешно все пак,
че аз мисля така, непомислила даже,
че така мислиш ти, игнорирала факта,
че не мисля да спра, ако „не” ти ми кажеш.

И помисли си ти, че аз точно така
и помислих, уверен във успеха цинично,
и разбра изведнъж, че аз бих бил глупак,
ако даже ми хрумне да си мисля различно.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??