Aug 29, 2007, 11:05 AM

Извинение :) 

  Poetry
931 0 11
 Извинявам се... че не се запознах.
 Извинявам се... че малко се смях.
 Извинявам се... че бях и там.
 Извинявам се... че ви обичам знам.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??