Apr 24, 2018, 9:26 PM

Извинение 

  Poetry » Love
620 4 2

Съжалявам за всеки път, когато съм те наранила,

съжалявам за пътите, когато не съм била мила,

за дните, в които е нямало усмивка на твоето лице,

горещо ти се извинявам и съжалявам от сърце.

 

Многократно сърцето ти на парчета разбивах,

защото чувствата във себе си прикривах,

многократно се сърдех, вместо да те разбера,

моля те позволи ми, парчетата да събера.

 

Обичам те какъвто си – всичко в теб обичам,

и да не те ранявам никога вече се заричам,

Обичам всяка част от теб и любовта си ще показвам,

че те обичам, всеки ден ще ти доказвам!

© Катя Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря.
  • Много искрено и по детски чисто! Римичките са една идея предвидими, но мисля, че точно това кара цялостната творба да звучи така неподправено и достоверно. Поздравления за вложения труд, получило се е прекрасно!
Random works
: ??:??