Sep 12, 2021, 8:25 PM

Извинявай, обич! 

  Poetry » Love
523 0 0

За дните пълни с болките,

за всяка сутрин с лоша новина.

Извинявай обич и за нощите,

в които не показвах любовта.

 

За онази вечер в парка, извинявай,
извинявай и за малките неща.
За онези грозни думи ти прощавай

и за обещаните, неизпълнени дела.

 

За това, че спрях да давам щастие,

наместо щастие, аз дадох ти тъга.

За това, че вместо да лекувам раните,

аз тровех бавно любовта.

© Фатиме Шахин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??