Aug 3, 2016, 9:43 AM

Извисяване 

  Poetry
349 0 0

Изчезвам от този свят,
издигам се над облаците пак. 
Мислите отлитат 
и тялото възпират.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??