Feb 24, 2009, 11:21 PM

Извор 

  Poetry
490 0 1
Тези съмнения
колко жестоко ме мъчат!
Бавно убиват
любов и желания в мен.
Жаден -
към тебе все тръгвам.
По-жаден се връщам.
И с повече болка -
във мойто ранено сърце.

Всичко усещам.
Дори във съня си го виждам:
друг до тебе е,
друг със теб е сега.
А казваш,
че аз съм вълшебството.
Aз съм живителен извор...

От извора пиеш.
Защо търсиш чаша вода?

© Павел Атанасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ... въпрос на навик ... и натурално ... сирене (примерно) домашно не понася на много хора ... защото са свикнали с ментета...
Random works
: ??:??