Jan 3, 2008, 9:45 AM

Извор и пясък 

  Poetry
721 0 2

ИЗВОР И ПЯСЪК

 

Коленича

със напукани устни

пред твоя олтар.

 

Бленувам

твоят извор да пусне

глътка жива вода.

 

Но в извора

само пясък ми хрустна

и ужасна глухота...

 

Протегнати

мойте жаждащи устни

пият само стон на сърца...

 

Протегнати

рисуват те пръстен

с целувки на твойта ръка...

© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??