Aug 22, 2009, 10:55 PM

Жаден съм, ела! 

  Poetry
1233 0 9

Колко малка е планетата,

щом до мен си ти!

Пожелавам те, а ето че

времето лети!

 

Не жена, а тиха изповед,

ласка и тъга!

Прикован към теб завинаги,

милвам те в съня,

 

галя твойте слепоочия,

мокри от дъжда,

а в очите ти - поточета...

Жаден съм, ела!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??