Jan 21, 2008, 11:15 AM

Жадувана 

  Poetry
464 0 12

Премислено, любов,  аз теб жадувам.

В протягащите светове от спомени

за сбъдване ще те рисувам.

Нежност розова, но палеща

в едно със тръните ще те поглъщам.

И  с омагьосан трепет ще танцувам

с душа  на грешница, която е простила,

защото знам, че съм готова с тебе да сънувам.

На устните си ще те нося като полъх,

в море от сънища с усмивка ще те пазя.

Дори на клада от виновност да изгарям,

аз теб ще браня и всичките си грехове ще изповядам.

© Таня Кирилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??