Jul 4, 2008, 12:37 PM

Janie's 

  Poetry
507 0 8

само ако имах комбайн бога ми

бих качила вътре Брад

или поне брат му

(ако изобщо има такъв)

бих написала един Дневник на спалнята си

как добре звучи на английски

по дяволите

My bedroom library

- бейби, искаш ли да запалим свещите тази нощ -

добре звучи

всички сладникави парчета

сврени в драпериите на очите ми

и онзи перфектен звук на вентилатора

захождащ отляво на дясно

когато има ток разбира се

или достатъчно разхвърляни мисли

- бейби, искаш ли ме hot tonight -

само ако имах пистолет бога ми

бих застреляла отчаянието по стените

и всички безумни плакати с очи

бих написала мемоарите на Джейн с пистолет

как добре звучи на английски

Janie's lost gun memoaries

- бейби, просто ми писна от теб -

но нямам комбайн, нито пистолет

само едно легло

перфектен звук home theater

- дай да разпуснем, бейби -

преди да увиснем по стената на въздишките

стисни за последно гърлото на буквите

изкарай смисъл някакъв

бъди Брад или брат му

за един час в дневника

другото остави на дяволите

 

© Зорница Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??