Aug 2, 2009, 2:30 PM

Жар / Вместо равносметка на поредния ми рожден ден 

  Poetry » Civilian
1132 0 6

                       Живея във жарава!

 

                        Всеки ден

 

                        от мен изгаря нещо в нея

 

                        и винаги остава нещо да гори.

 

                        Изпепеляват ме на миналите дни

 

                        огньовете горещи.

 

                        Изпепеляват с тях и моите очи,

 

                        от обръча на бръчките притиснати.

 

                        Изгарям без молба

 

                        и без протест срещу жарта.

 

                        Не зная само как

 

                        извън жарава бих живяла!

 

 

 

 

© Диана Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??