Feb 11, 2009, 6:46 PM

Жаравопепелищен 

  Poetry » Love
828 0 23

Отхапах те от мен.

Изкорених те.

Запалих се

на педя по-встрани.

В стърнището

жаравопепелищен

изпращам те

във тънка

струйка

дим.

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??