Jul 4, 2010, 4:22 PM

Жарко, лятно... разтопено 

  Poetry » Humour
869 0 29

 

 

В огнени искри се къпе плажът

и слънцето в морето пак искри!

Едно пораснало момче се взира

с усмивка в моите... "очи".

 

 

На стъпка-две е сладоледът,

и кока кола, бира, скоч...

Но повече го изкушават

устните ми в плодов сок.

 

 

Презрял на мъжкото градежа,

до мене той се приближи,

поиска си от сладоледа,

но как? Изяден беше той, уви!

 

 

Черешка имаше там ароматна,

отгоре - пурпурна роса.

А устните, ах, устни грешни -

поддържаха момента до греха.

 

 

Очи присвила, гледах смело,

но после май се изчервих,

че жарко бе около него...

Не исках тъй да ми личи!

 

 

Дилемата решихме вместе -

в прохладна стая ще лежим,

ще ближем дружно сладоледа,

под климатик ще се... топим! :)

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??