Aug 16, 2015, 10:20 PM

Жега е! 

  Poetry » Humour
378 0 0

         ЖЕГА Е!

 

Тежки, жежки летни дни,

мъчат ни и днес горещини.

Днес, неделя, денят е неработен,

а аз от сутринта съм потен.

Казват от слънце да се крием

и много течности да пием.

Облакднес ще си направя,

към ментата, мастика ще добавя.

А с домашната ракийка  и салата

от краставичка с два домата.

Днес в менюто има свинско,

значи трябва нещо винско.

А установих, че коремът ми побира

и цяла каса ледено студена бира!

И под дебела орехова сянка

ме наляга тежка дрямка.

Мъчат ли и вас горещините,

така прекарвайте си дните!

© Марин Маринов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??