Jul 5, 2010, 9:41 AM

Жежки триредия 

  Poetry » East forms
624 0 11

                                               Жежки стенания

 


 

 

                                 * * *                                 

 

 

 

Черното дърво

 

 

кацнало на покрива.

  

Песен на гарван.

 

 

* * *

 

  

На душа полска

  

 класове натежали.

  

Жътвата иде.

 

 

* * * 

  

Жежка мараня.

  

Морен вопъл просветна.

  

Гръмотевица.

 

  

* * *

  

В ангелска маска

  

зла градушката бие.

  

Дяволски копнеж.

 


© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??