Nov 29, 2013, 3:16 PM

Желан 

  Poetry » Love
432 0 1

Тъй далечен и недостижим си ти,

криле да имах,

пак не бих могла да те достигна,

тъй красив и тъй обичан може би,

оставаш ти неопетнен в моите мечти.

Погледът ми спира се върху твоите очи,

красиви и желани от мене може би,

привличат ме към тебе със своите искри.

Усмивката чаровна, пълна с любов,

смразявам се на място при всеки неин зов,

а устните червени с дъхав аромат

навяват ми в сърцето спомен тъй познат.

Затуй се влюбих в тебе

и не ще отричам аз

желая те дълбоко,

желая те докрай!

© КРЕМЕНА КРЪСТЕВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Толкова красиво и истинско!Личи си как обичаш!
    БРАВО НА ТЕБ!!
    Така красиво и докосващо пишеш!!!!
    Благодаря ти, че зарадва душата ми!
    С много уважение!
Random works
: ??:??