Aug 27, 2007, 9:48 AM

Желана комбинация 

  Poetry
595 0 3
Сърце разумно,ум чувствителен-
каква желана комбинация!
Да я достигнем често борим се с грация
но постигането й си е цяла сензация!
Не допуска тя и грам фалшификация,
уви,не се приема и най-дребна имитация!

© Теодора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??