Oct 13, 2009, 12:43 PM

Желание 

  Poetry » Love
536 0 0

Желание -

и само то е в мене

дори в съня ми сладко стене

... предавам се.

 

Изпих го

като алкохол до дъно...

след него няма нищо друго.

Тихо!

 

Съдба -

аз съм твойта тайна,

ти си мойто истинско желание.

Няма правила.

 

Порок си

за неопорочената ми съвест,

сърцето ми останало без кръв е,

не човек, а Бог си...!

 

Усещане

е моето разбиране за тебе,

но губя усета за време...

Лесно е...!

© Емануела Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??