The work is not suitable for people under 18 years of age.
Не се свени, аз знам, че тръпнеш
да галиш нежно мойто голо тяло.
Вулгарни думи да ми шъпнеш.
Да ме целуваш зажадняло.
Аз също искам влажните ти устни
под спряла музика, угаснали фенери
да ги усетя топли, меки, вкусни
и никой да не ни намери.
А после, гледайки ме как танцувам,
да ме поискаш все по-неприлично.
Да те побърквам и да те вълнувам,
да те изкушавам плавно, еротично.
Доведох ли те до възбуда вече,
четейки тези мои чет’ри стиха?
Мечта ли ме, наум ли ме съблече,
изчука ли ме, мръсно ли ме пипа?
Аз цялата изгарям да ме обладаеш,
бедрата ми потрепват от възбуда,
люби ме, чукай ме, владей ме както знаеш,
до край ме доведи и до полуда.
© Симона All rights reserved.