Mar 21, 2017, 5:44 PM

Желание 

  Poetry » Love
332 3 2

***

днес не знам как да опиша

любовта с думи

днес нямам муза

даже за чаша кафе

днес не усещам

собствените си ръце

днес не бие моето сърце

 

днес е нещо различно

 

днес няма те 

до мен разбирам

днес ръцете ти 

до моите не намирам 

днес искам да е вчера

днес искам едно 

... да те обичам

 

© Султан Ангелов - DESTUR All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??