Aug 23, 2022, 9:48 AM

Желание 

  Poetry » Other
289 0 0

Желание

 

Човек съм като всички

и се страхувам от смъртта,

но не искам и не давам

да ме глътне черната земя.

 

Гробовете мен ме задушават –

там са много и е тъмнина,

костите са грозни, отвращават,

това не е достойно за жена!

 

Когато си отида, искам да горя,

искам мъртва да усетя края!

А после да почувствам свобода

и спокойно да посрещна Рая.

 

Ще се мъча, ала за минути

няма да съм като вас в пръстта.

Червеите нека да си лазят

по изстиналите ви тела.

 

Аз ще литна много нависоко,

тогава ще разпръснат и прахта.

Душа и тяло ще се слеят

и обещавам, пак ще се родя!

© Айлин Мустафа Еврен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??