Jan 16, 2008, 8:51 AM

Желание 

  Poetry
525 0 5

Искам да изпия твоите сълзи

и очите ти от болка мътни,

с обич да пречистя,

да разпраля в теб онез искри,

дето ни взривяваха отвътре...

Искам да те милвам, в тебе да се вливам,

да преборя всеки страх,

да летиш със мене искам,

да желаеш мен - каквато бях...

Искам да изпълним тишината,

в теб притисната да се родя,

да ни грее вечно топлината

и в туй легло, дето постлала ни съдбата,

пак тъй тихо, вечно с тебе да заспя...

© Теодора Драгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??