Не искам огънят ти
да причинява в мен пожари.
Не искам да съм в спомените ти
недообичана и непрежалена.
Искам да съм тук със теб сега
и да живея честно.
Да си казваме в очите
и хубаво, и лошо, без да мислим.
Искам да се будя чиста
и да заспивам с ролки във косите.
Да ме харесваш рошава, без грим,
но Истинска.
Да те обичам необръснат, потен и по тениска.
В делниците да делим премеждия,
в празниците да споделяме доверие.
© Виктория Стоянова All rights reserved.