May 24, 2012, 1:51 PM

Желание едничко 

  Poetry » Love
508 0 4

Аз имам си желание едничко,
да те открия бих дал всичко.
От огъня в недрата на земята -
до сетния си блян в душата.

Имам си желание едничко,
да намеря в тебе всичко.
От благородството на девица -
до деспотизма на кралица.

Имам си желание едничко,
да виждам при тебе всичко.
От грижата ти за природата -
до безразличие към модата.

Имам си желание едничко,
да опитам с тебе всичко.
От аромата на всяко цвете -
до величието на върховете.

Имам си желание едничко,
да давам на тебе всичко.
От опората на моята ръка -
до рамото поемащо скръбта.

Имам си желание едничко,
да гълтам под тебе всичко.
От нежността попиваща смеха -
до страстта довеждаща утеха.

Имам си желание едничко,
да бъда и аз за тебе всичко.
От мечта преливаща в съня -
до секундичка преди това.

Аз имам си желание едничко,
ние да изживеем туй всичко.
От първата ни среща тук -
до гроба ни един до друг.

Vacuum

 



© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Дано я има някьде!Кьсмет!
  • :D Благодаря за отзивите, оценката и за това, че си направихте труда. Не всичко на този свят е прекрасно.
  • Оф...че и дълго при това...
    Владо, не знам какво си "гълтал" под нея и колко "секундички"...ама това нещо не ми мяза на нищо...
Random works
: ??:??