Nov 10, 2024, 5:52 PM

Желание за мъж 

  Poetry » Erotic
99 1 3

Ръцете му,

ако ръцете му усетиш,

с онази нежна топлина,

сама ще съблечеш

и греховете,

и мислите,

и спомените си

до голо.

Не мъж,

не бог,

а лебед -

самия Дявол

ще омае.

С едно перце

да те докосне само,

във вените ти,

вместо кръв,

потича жажда

и едри капки

страст и огън.

С усмивка

всеки свян

съблича,

гаси ти пориви

и брули жажди.

Дъхът му топъл

пали в тялото

най-силното

желание

за мъж.

 

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??