Jan 25, 2004, 12:18 AM

Желание за нищо 

  Poetry
2014 1 3
Песен, смях и сняг и после малка нежна смърт, обвита в тайнственост и скръб.
Стих и свян и после малка нежна смърт обрича двамата на вечност.
Плясък, стон и нещо влажно, скрито, бавно приближава времето в което ИСТИНА, е нещо като ФАРС.
Пускам се и всичко е мъгла и мислите се сливат в струйки нощ, новодошли от някъде.
Пеем... Пея... Тишина. Това ли беше? Май че да...

© Явор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??