Jun 24, 2014, 8:50 PM

Желания 

  Poetry » Other
437 0 0

 

Така ми се крещи и ми се тича,

и пее ми се силно, от сърце;

и толкова, до смърт ми се обича,

с наивността прозрачна на дете.

 

Танцува ми се в жълта рокля,

с обувки на цветя и на райе

и да подскачам искам в локви,

измокрена под облачно небе.

 

Лудее ми се, истински и вечно,

щурее ми се в този чуден свят

и всеки ден за мен е интересен,

и всеки ден е с нов и пъстър цвят!

 

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??