Dec 4, 2011, 11:51 PM

Желания 

  Poetry » Love
561 0 0

 

                           Желания

Ръцете протягам, за трошичка се моля.

А с пълни шепи раздавам....

С кървави пръсти парчетата стискам, раздавам,

кървави сълзи сърцето ми рони.

Очите са сухи, сълзите ги няма.

А в кървави сълзи се къпе сърцето нещастно.

 

Очите затварям и моля те теб,

дай ми на мене трошичка любов!

Сърце наранено в мъка изгарям,

с пепел посипа ти лунна пътека.

Протягам ръцете - милостиня ли прося?

Сънувам те дива, нежна и боса.

За любовта ти се моля и страстно е прося.

 

Просяк съм на обич, но само една.

Твоята с моята да слеем в една.

Щастливи да бъдем с нашите деца,

тихо да шепнем пак нежни слова.

 

Рикардо Дакар   Виена 07/02/2007

 

 

© Рикардо-Дакар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??