Една жена, забравена в мрак...
В адски огън тя се мъчи пак...
Светлина проблясва, но уви,
адски свещи носят демоните зли.
В мрак и студ със сълзи на очи
тя търси път през преспи от съдби.
Свела поглед, дири път навред
и върви напред.
Съдбата зла я покоси.
Любовта си да загуби отреди.
Отне и всичко, и вярата дори.
Отне и всичко, но животът продължи.
© Алина Костова All rights reserved.