Jun 17, 2023, 5:22 PM  

Жена 

  Poetry » Phylosophy
164 1 2
               Жена

 

Жена... (с мечта наивно-луда),

отричана, възвишена, живот,

за някои крах, за други чудо,

за други сбъдната... Любов...

 

Мечта... Жена наивно-луда,

отричана, въздигана до Бог,

(за някои крах, за други чудо),

извечно търсеща любов...

 

Жена-мечта. Вселенски пъзел.

Неподредена ребусна игра...

Навярно само взрив космичен,

ще я превърне във звезда...

 

17.06.2023г.

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??