Sep 8, 2017, 10:46 PM

Жената... 

  Poetry
502 1 0

Жената може да има 100 гряха и нито един свидетел..
щом някой се възползва от нейния добродетел
Изхвърля сърцето си, отказва да бъде светица
превръща се в мачкатор, безкрупулна мръсница
Минава през всеки, сърцата разбива
няма я опцията тя да пробира
С усмивка широка

оставя в всеки рана дълбока
После била кучка... е как няма да е?!?
Такава я направихте... пред нея сега моля на колене!

© Агнес Рашкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??