Aug 1, 2022, 8:49 AM

Жената 

  Poetry » Love
323 0 1

Ти си роза, ти си цвете,

изчезна мрак и нощ,

когато те видях, дете,

върна ти моята мощ.

 

Как искам да се върна

в деня, когато бе до мен,

в птица да се превърна,

ела, та дух да е възроден!

 

Ела, за да съм ободрен,

лъчите ти да ме огреят,

да е топло, да е ден,

славеи навън да пеят!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??