Apr 6, 2008, 10:35 AM

Жените на Зе 

  Poetry » White poetry
657 0 6

едната е платът на панталона му
очите и са разкопчани
усмивката - разгърдена
на прясно смляно кафе мирише
ай, рапарига!
пристан на лодката ми                                                 
Зе обича да е Зе
по мургава кожа - топъл прилив
ароматна и ласкава
в шепи я пие Зе
до капчица пот по гръбнака
до трошица смях
в ъгъла на устните
до гърленото и стенание
с ходила омесило луната
на медена пита

а другата... O, Deus!
другата е Дяволът
седи в сърцето му и го къса на хапки
поглъща Зе и се смее
жигосва го с език
и пари като лед
крясък на умиращо животно
пулсация в рапан е Зе
когато тя...

пяха му вуду-магьосници
а тя само се смее
и очите и - озъбени варани
хълбоците - сатанински коне
лоното - Адът
Diablo!
не я можеш тая жена Зе
пиявица е устата ти
барабани е пулсът ти
вулкани избухват в слабините ти
и си голям като плажа в Рио
и си малък като песъчинка
бризът по влажния и корем
каймакът в кафето и
ти си медената луна между бедрата и
няма те Зе
няма те

© Радост Даскалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??