Dec 12, 2007, 11:51 AM

Женската душа 

  Poetry
713 0 19
От нея с чар извира любовта.
Тя крие ключ за мъжките сърца.
Лети нощем като райска птица.
В сънища красиви е царица.

Излъчва тя лазурна светлина.
С вълшебства гони всяка самота.
Над мъжете силни с грижа бди.
Емоции красиви за тях твори.

Понякога е жарка целувка
или страстна огнена милувка.
Понякога е езеро от тъга
или извор чист на радостта.

Нашепва вечерно нежни слова.
Цветно ухае като пролетта.
Мъжът хляба е,  а тя - пшеница.
Да пазим тази върховна жрица.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??