Женски свят
Две души живеят в мене -
тъмно, светло... Кръговрат.
Може би така е редно
да бъде в женския ми свят?
Сутрин слънцето обличам,
от черен облак вечер правя си легло.
Мислите си ту мразя, ту обичам.
Кажи ми, Господи, защо?!
Денем с ангели говоря,
по тъмни доби с вещици лудувам.
С праведните през деня не споря,
а нощем с дяволи танцувам.
Две души се борят в мене...
Ала грешна ли съм, Господи, кажи,
щом в женското ми тяло са събрани
и ден и нощ, и слънце и звезди?
Павлина Стефанова
© Павлина Стефанова All rights reserved.
Доброто и Недоброто...
Само от теб зависи, на кое даваш повече "храна".