Sep 19, 2009, 7:53 PM

Жерави 

  Poetry
378 0 8

Необятни лазури

пред очите са блеснали.

Там, отвъд хоризонта,

слънцето пали огнено синевата,

предчувствайки слабостта си.

Есенно.

 

А вълните танцуват.

Флиртуват лудо със вятъра.

И не дават покой на морето.

Някъде във висините -

крясъци на отлитащи жерави...

Които, може би,

пак ще се върнат.

 

... След дългия си път

към топлината.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??