Жертвено
Преди сърцата ни от болка да се пръснат...
Една секунда дай ми, една секунда стига
вратата да отвориш на твоята обител -
да вляза с мир, да споделим една молитва,
да залича следите от минали обиди,
да обжаря и превържа стари рани скрити!
Душата си ще раздера на хиляди парчета,
ще обяздя устремно към тебе ветровете,
ще изпия силата на бесните стихии,
ще стисна кълбо змии - нокти ще забия
и от самодивите ще взема сладко биле;
гръдта си ще оголя - срама си ще разкрия,
с късове от мойта плът раните ще ти покрия;
солта от твоите сълзи кръвта ми да поръси
и без пощада болката ти мене да разтърси!
В една секунда само... с тебе ще възкръснем...
преди сърцата ни от болка да се пръснат!
© Татяна All rights reserved.