Nov 7, 2024, 6:48 AM

Житието на човека-хлебарка 

  Poetry » Phylosophy, Other
91 1 0

 

Не мразя,

просто лазя

без чувства

из мястото пусто,

което е моя живот.

 

Не изпитвам комфорт,

нито пък се оплаквам -

Не очаквам

и нови неща,

просто тъй си пълзя.

 

Хлебарков реал

съм си създал

и своя бърлога,

далече от Бога,

а също от оня, рогатия.

 

Тотална апатия!

Дори не сънувам, че бях

човек някога - един от тях -

Аз лазя в животоподобие

и много сме... край, многоточие!...

 

24.09.2024.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??