Aug 23, 2009, 12:47 AM

Жива любов 

  Poetry » Love
540 0 2



Тази нощ в очите ти видях любовта,
която страда, която скърби,
видях любовта, която проклина,

любовта, която умира,
а пламъкът в очите угасва от сълзи.

Усетих сърцето ти болно,
крещящо в своя самотен свят,
сърце, потънало в дълбочината на леда.
Видях сърце невинно, което се погубва
и потъва в пропастта.

Не тъжи, не се погубвай, сърце невинно.
Знай любовта е жива, любовта живее за теб,
живее за твоя миг и за твоята малка усмивка.
Живее, защото в сърцето ти все още има надежда,
надежда, която кара любовта да възкръсва,
има мечта, която те отнася надалеч от болки и страдания.

Отнася те в един твой свят,

където няма място за самота,
а има място за невинност, искреност и доброта
и за усмихнати влюбени, все живи, неумиращи сърца  

 

 

 

 

     Милан Милев
06.07.09

 

                                                                               Посветено


© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Който има очи-да гледа, който има уши-да слуша"...
    Който има сърце, ще разбере колко прекрасно и нежно е това посвещение!Бъди!
  • Аз нищо не видях... за съжаление. Хенри
Random works
: ??:??