Oct 11, 2017, 1:21 PM

Живеем истински единствено в любовта 

  Poetry » Love
610 0 0


Пръстите ти, леко изкривени клони.
Далечно ехо от снагата ти долита.
А споменът със времето се гони.
Крещи мълчанието, но не пита.
Една във друга се давят сълзите.
Ръцете ни си спомнят лудостта.
Когато не обичате, пълзите.
Живеем истински единствено във любовта.

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??