Стисни зъби здраво
и се спусни по реката
на случайността и неизвестността,
приеми живота си такъв, какъвто е.
И се носи по течението,
или дерзай срещу него.
Слушай сърцето си,
бъди непоклатим и смел.
Нека реката те носи
по спокойни води.
И нека никога не ти се налага
да плуваш срещу тях...
27.11.2008
© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.
Прегръщам ви!!!