May 12, 2022, 10:05 PM  

Живей във мен Любов 

  Poetry » Love
478 1 2

Сред аромат на Люляци в разцъфналата нощ
Ще пресуша с целувки пак на устните ти еликсира!
Сърцето ми като прободено от нож
тупти, боли, за теб ме пита и не спира...

 

Една наздравица със чаша ароматна... 
и вятър, свирещ в клоните като на лира!
Ти нежна Нощ, Луна тъй благодатна! 

 

Живей във мен Любов!

                    И нека Щастието да не спира. 

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Красиво и влюбено, нежно и образно, хареса ми, Ангел!
  • Образно, роматично и красиво!
    "Живей във мен Любов!
    И нека Щастието да не спира."
Random works
: ??:??